diumenge, 25 de febrer de 2018

Cuetes de "RAP" a la marinera - Llibertat d'expressió


Aquests mesos no dono l'abast amb les entrades reivindicatives, avui toca a la llibertat d'expressió. Aquesta setmana hem vist com condemnaven un músic, retiraven una obra d'una exposició i prohibien un llibre, avui són ells i demà podem ser nosaltres, d'això se'n diu censura!!!
Tot i que sóc poc amant de la música rap i no agradar-me gens la cançó de Valtonyc em sembla indignant que algú pugui anar a la presó per fer una cançó. A qui no li agradi que no l'escolti!!!


Espero que ningú s'ofengui per aquestes cues de RAP a la marinera que he anat improvisant amb el que tenia per casa, a mi m'han semblat boníssimes, us deixo la recepta per si algú té ganes de fer-la amb tota llibertat. 

Ingredients:
  • 5 cuetes de rap ( o a talls)
  • cloïses
  • farina
  • fumet de peix
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 gra d'all
  • 1 got de vi blanc (jo no tenia i vaig posar cervesa)
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
  • pebre vermell dolç
  • julivert
Preparació:
  1. Posar les cloïsses en aigua amb sal per tal que deixin anar la sorra que puguin tenir.
  2. Enfarinar lleugerament les cues de rap i fregiu-les a la cassola amb una mica d'oli i reservar.
  3. En la mateixa cassola sofregir la ceba tallada ben petitona.
  4. Quan comenci a agafar color afegir-hi el tomàquet ratllat i l'all tallat a làmines fines. Deixar que vagi coent a foc lent.
  5. Afegir el vi i deixar que s'evapori l'alcohol a foc fort.
  6. Incorporar el rap que tenim reservat, mig cobrir amb el fumet de peix i deixar uns 5 minuts fent xup-xup.
  7. Rectificar de sal i pebre si cal.
  8. Posar-hi les cloïsses ben esbandides i quan estiguin obertes escampar-hi el julivert tallat petitó per sobre i ja ho podem portar a taula.
Si us ve de gust podeu fer una picada, posar-hi musclos, gambes ..... Cadascú és lliure de fer-la com més li plagui.