diumenge, 5 d’octubre de 2014

Pasta de full amb xocolata i plàtan


Avui ha estat un dia especial pels CriJoArMaEl, després de 14 anys de la primera excursió de passos amb l'Arnau avui hi tornem amb l'Èlia. Així que a casa hi tenim un cap de Pioners, un Truk i una Llúdriga disposats a disfrutar de l'Agrupament Escolta Lluïsos de Gràcia.


Com cada any he portat un postre per compartir amb els pares i mares del CAU.
Aquesta vegada l'he preparat amb l'ajuda de l'Èlia.


Ingredients:

  • 2 làmines de pasta de full (també ho podeu fer amb una si la partiu per la meitat)
  • Nocilla
  • 2 plàtans
  • 1 ou
  • sucre
Preparació:
  1. En una safata de forn, i sobre de paper sulfuritzat, poseu una làmina de pasta de full.
  2. Punxeu-la amb una forquilla deixant un dit sense punxar per cada lateral.
  3. Unteu tota la zona punxada amb una bona capa de Nocilla.
  4. Repartir el plàtan tallat a trossets per sobre de la xocolata.
  5. Cobrir amb la segona làmina de pasta de full i presionar els laterals amb una forquilla per segellar.
  6. Pinteu tota la superfície amb ou batut.
  7. Espolvoregeu amb sucre.
  8. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 25 minuts.

3 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

No he provat mai aquesta combinació! Ha de ser molt bona!!!!
Petons,
Olga

Fem un mos ha dit...

Una combinació que tindre que provar, sembla molt bona
Petons

Pilar C. ha dit...

Xocolata i platan, una combinació que no falla mai! Que bona havia de ser! Un petó maca!

Les receptes que m'agraden