Tot i que l'aniversari d'en Marcel és avui, ho vem celebrar diumenge amb una festa sorpresa que començava així:
"Com tots sabeu en Marcel és un noi entusiasta, implicat, motivat, insistent, divertit, alegre, apassionat, atent, fidel, generós, sociable, sensible, somiatruites, amic dels seus amics...
Tot el que fa l'apassiona: teatre, música, ball, fotografia, festes, família, CAU, amics, país...
És per això que avui tenim ganes de viure amb tu "Un llarg viatge" tot descobrint les teves aficions i passions, un viatge que t'ha de portar cap al teu projecte futur com a arquitecte."
Després de 18 proves on va demostrar el seu talent i el gran sentit de l'humor ens esperava un gran berenar.
Per molts anys Marcel i que puguis gaudir d'un llarg viatge!!!
Pel berenar vaig fer truitetes de patates, canapés enrotllats, croquetes, entrepans i pasta salada.
La pasta salada la podeu fer de molts gustos, jo vaig escollir de xistorra, frankfurt, tonyina i bacó amb formatge. Fa 15 dies ho vaig preparar i congelar, dissabte només va caldre tallar i enfornar.
Ingredients:
- Una base de pasta brisa (jo la vaig comprar, però la podeu fer vosaltres mateixos)
- xistorra
- tonyina
- frankfurts
- mostassa
- bacó
- formatge
- per decorar olives, sésam, llavors de rosella, orenga...
- 1 ou
Preparació:
- Estendre la massa brisa i amb un corró aplanar-la i donar forma rectangular.
- Per cada model heu de fer el mateix: fer una tira d'uns 4 dits d'ample i aprofitant tota la llargada de la massa, emplenar amb els ingredients desitjats i enrotllar, us quedarà un xurro llarg. Embolicar amb film i deixar refredar una mica per facilitar el tall. Jo ho vaig congelar així.
- Pel de xistorra: posar la xistorra sencera a sobre de la massa brisa i enrotllar.
- Pel de frankfurt: al centre de la tira de massa brisa posar una mica de mostassa i a sobre les salsitxes i enrotllar.
- Pel de bacó i formatge: fer un xurro amb el formatge i el bacó i col·locar sobre de la massa i enrotllar.
- Pel de tonyina: posar la tonyina sobre de la massa i enrotllar.
- Un cop tinguem els xurros freds podem tallar a la mida que vulguem, untar amb ou batut i decorar amb les llavors, oliva, espècies...
- Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 20 minuts o fins que agafin color.
1 comentari:
aquestes pastes salades son molt millor que les dolçes!! quina pinta més bona..petons
Publica un comentari a l'entrada