La nit de Cap d'Any l'hem celebrada a casa nostra amb els Canals i els Escolà, un gran repte per sorprendre als amics amb un bon sopar i millor companyia.
Aquest any he fet un pica-pica amb Rotllets de Philadelphia i salmó fumat, Olives arrebossades i Paté de tomàquet, de primer la Crema de carbassó i poma amb cruixent de corn flakes, de segon Mandonguilles de porc i calamars amb gambes i de postres Canelons de mel i mató.
La festa ha acabat com cada any amb unes partides al Tabú, nens contra nenes, i com sempre hem guanyant nosaltres per 2 a 0. Aquí queda escrit el resultat i així no hi haurà dubte per l'any vinent jejeje!!
- 1 ceba
- 2 carbassons
- 2 pomes
- 2 patates
- 5 formatgets
- oli
- sal
- pebre
- corn flakes
Preparació:
- Tallar la ceba a daus i posar-la a sofregir amb una mica d'oli.
- Mentrestant pelem i tallem a daus els carbassons i les pomes i els afegim a l'olla junt amb la ceba i ho deixem coure uns 5 minuts.
- A continuació hi afegim les patates pelades i tallades a dauets, salpebrem, ho cobrim tot amb aigua i ho deixem bullir uns 20 minuts.
- Fora del foc afegir els formatgets i triturar. Per evitar que la crema quedi massa clara, abans de posar els formatgets trec una mica del brou i un cop triturat el vaig afegint fins aconseguir la consistència desitjada.
- En una paella amb una mica d'oli saltejar els cereals tot vigilant que no se'ns cremin.
- Servir la crema ben calenta acompanyada dels cereals.
4 comentaris:
jejej quina gracia la decoració amb corn flakes!! m0ho apunto! petons
Molt original l'acompanyament amb corn flakes!!! No he fet mai la combinació de carbassó i poma però ha de ser boníssima!! Un sopar de luxe!
A la meva filla li encantarà!!! Què original!!!
FEliç 2014 i bona Diada de REis!!! Petons,
Olga
uau quin sopar!! i de postres els canelons :)
M'apunto la idea del cruixent amb els corn flakes, ha de quedar molt bo.
Publica un comentari a l'entrada