dimarts, 17 de desembre del 2013

Galetes de mantega 2


Enguany celebrem el 125 aniversari de la fundació d'Impremta Badia, 125 anys que Francesc Badia i Cantenys, besavi d'en Jordi, va començar en un petit taller del Raval la història d'aquesta empresa familiar que ha anat passant de pares a fills fins a dia d'avui.
Aquí teniu el meu petit granet de sorra als actes de celebració i que per molts anys puguem tenir Impremta Badia.

De galetes de mantega ja n'havia fet altres vegades però buscant per internet he trobat aquesta al blog La cuina de las Divinas i Humildes que m'ha semblat més senzilla, i aprofitant que l'Èlia estava malalta i no podíem sortir de casa, hem passat la tarda fent de cuineres.

Ingredients:
  • 1 got de sucre
  • 1 ou
  • 3 gots de farina
  • 250 gr de mantega pomada (treta de la nevera el dia abans)
Preparació:
  1. Barregeu tots els ingredients amb les mans fins a fer una pilota amb tota la massa.
  2. Embolicar amb film transparent i deixar refredar una estona a la nevera, us serà més fàcil fer les galetes.
  3. Estendre la massa amb un corró sobre una superfície plana i donar forma a les galetes.
  4. Posar les galetes en una safata coberta amb paper de forn i coure durant 12 minuts a 180º (escalfor de dalt i baix). Recordeu encendre el forn 10 minuts abans d'enfornar.

4 comentaris:

VISCalacuina ha dit...

T'han quedat guapíssimes, bona iniciativa!

Jordi ha dit...

Moltes gràcies!!!

Per la part que em toca!!!

i a més estan boníssimes!!!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Una tarda molt ben aprofitada!!!
Les lletres....molt boniques!!!!
Petons,
OLga

Gemma ha dit...

Us han quedat precisoses i segur que molt bones.
Una manera fantàstica de passar la tarda ben entretingudes.