dilluns, 20 de juny del 2011

Pastissets de pasta fil·lo i xocolata


Avui és el sant de l'Èlia i per celebrar-ho he fet aquests pastissets cruixents de pasta fil·lo farcits amb xocolata que ens han agradat moltíssim!

Ingredients:
  • Pasta fil·lo
  • Mantega
  • Xocolata per farcir, jo he posat Nocilla que és el que tenia a casa
Preparació:
  1. Untar una làmina de pasta fil·lo amb mantega fosa.
  2. Dividir la làmina en 3 tires llargues d'uns 10 cm d'amplada.
  3. A un dels extrems de cada tira posar una cullerada de xocolata i embolicar en forma de triangle.
  4. Untar els triangles amb mantega i coure al forn preescalfat a 180º durant uns 10 minuts.
  5. Quan estiguin freds es poden decorar amb xocolata fosa.
  6. Estan boníssims ben fresquets.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a l'Èlia, uns pastissets fantàstics per celebrar-ho!
Petonets!
Sandra

mercè ha dit...

Una forma ben dolça de celebrar el sant!, els triangles han quedat perfectes!, ens hauràs d'ensenyar la tècnica... Una abraçada!

GEMMA ha dit...

Oh, que bons que han de estar.M'encanta la pasta filo i amb xocolata, el no va mas....
Petonets.

Coses de Llàbiro ha dit...

Tinc ganes de fer alguna cosa amb pasta fil·lo però no m'acabo d'animar.
Felicitats a l'Èlia!

Judith ha dit...

Moltíssimes felicitats a l'Èlia!!! quina manera més bona de celebrar-ho! petonets

Cristina ha dit...

Jo també sóc del club de la pasta filo...amb xocolata o qualsevol altre. Suposo que vau gaudir moltíssim de les postres.

Gemma ha dit...

M'encanta la pasta fil·lo, cruixent i super lleugera... segur que l'Èlia haurà quedat encantada amb aquests pastissets! ;)

Cristina ha dit...

Moltíssimes gràcies i us animo a que feu aquests pastissets que de ben segur que agraden a grans i petits.

Montse de Sants ha dit...

Amb la feinada de Sant Joan i preparatius per marxar aquests dies m'havia perdut aquesta recepta tant ideal. A la Júlia, la petita de casa, segur que li encanta. I els altres, va...farem l'esforç de tastar-ho (ja, jaaaa)!!! Han d'estar de mort!