Avui hem celebrat l'aniversari del Jordi, i com a regal el Barça ha guanyat al Madrid per 4 a 3 i pràcticament ja té la lliga a la butxaca.
Per molts anys!!!
Amb algú que també volia sortir a la foto i preparada per la partida blaugrana.
Per celebrar els 58 anys he preparat aquest pastís de formatge i Nutella recepta de Bocatus.
Mireu com són a casa meva que quan l'Arnau ha vist el pastís ha dit "Ja era hora que fessis un pastís com cal", sort que no li faig massa cas.
Malgrat el comentari impertinent, aquesta vegada tots han estat d'acord i els ha agradat.
Pastís fàcil de fer i que no necessita forn, només cal tenir en compte fer-lo el dia abans.
Ingredients:
- 400 gr de formatge d'untar, tipus Philadelphia
- 200 gr de Nutella
- 200 ml de nata per muntar ben freda
- 30 ml de llet
- 3 fulles de gelatina
- 50 gr d'avellanes torrades
- 150 gr de galetes tipus digestive
- 80 gr de mantega
Preparació:
De la base:
- Triturar les galetes amb les avellanes.
- Fondre la mantega.
- Barrejar les galetes amb la mantega.
- Cobrir la base d'un motlle desmuntable de 18 cm amb la massa de galeta i anar pressionant amb les mans fins que quedi ben atapeït. Jo primer he folrat la base del motlle amb paper de forn.
- Reservar a la nevera.
Del farcit:
- Muntar la nata i reservar-la a la nevera.
- Posar a hidratar la gelatina amb aigua ben freda.
- Barrejar la Nutella amb el formatge fins a obtenir una crema ben fina.
- Escalfar la llet al microones.
- Escórrer la gelatina i dissoldre-la a la llet, a continuació afegir-ho a la crema de xocolata i formatge i remenar.
- Incorporar la nata a la barreja i remenar suaument fins que quedi tot ben integrat.
- Abocar la barreja al motlle, allisant la superfície.
- Deixar a la nevera d'un dia per l'altre.
- Desemmotllar i decorar al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada