dimarts, 23 de maig de 2017

Trena de xocolata i maduixes


Diumenge vem fer l'excursió conjunta del cau, aquella en que tot l'agrupament marxa dissabte i diumenge anem els pares a passar el dia i viure durant unes hores l'esperit de cau. Com ja és habitual per postres porto pastís per compartir amb la resta de famílies, aquesta vegada em va fer molta gràcia ja que no vaig tenir temps d'obrir la caixa amb aquestes trenes que estava envoltada de nois, noies i caps esperant rebre un trosset de pastís.
Com podeu veure la fotografia és un desastre, però el pastís estava boníssim, en un obrir i tancar d'ulls no en va quedar ni una engruna.
Fer aquest pastís és molt senzill, no hi ha excusa que valgui, només calen 5 minuts de preparatius i 20 de forn.

Ingredients:
  • Una base de pasta de full rectangular
  • Una tauleta de xocolata
  • 6 maduixots
  • 1 ou
Preparació:
  1. En una safata de forn estendre la base de pasta de full.
  2. Al centre col·locar la tauleta de xocolata.
  3. A sobre la xocolata posar-hi els maduixots tallats a làmines.
  4. Tallar els laterals de la pasta de full en forma d'espiga (veure imatge).
  5. Anar tancant intercalant una tira de cada costat (veure imatge).
  6. Pintar amb ou batut.
  7. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 20-25 minuts,
  8. Servir amb sucre de llustre per sobre.





1 comentari:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Què bones deuen ser aquestes trenes! Tremendes!
Petonets,
Olga