Dissabte vam acabar amb la ronda de sopars-sorteig del grup de watsapp de Roures Independents, aquesta vegada no va caldre sorteig, per eliminació només quedaven les famílies Panadès i Asensió que després d'esperar dos anys han tingut taula reservada al Brugui com tots els altres.
Fins l'últim moment han hagut de patir, ja que un petit incendi al microones de casa ha fet perillar el sopar. Sort que els dos Jordis, substituint la placa cremada amb un paper de forn han aconseguit posar el microones en funcionament i poder així escalfar els plats que ja estaven preparats.
El menú ha estat el següent:
Aperitiu: xips de surimi, tartaletes de codony i gorgonzola, olives arrebossades i fos de formatge amb verduretes.
Primer plat: pèsols ofegats
Segon plat: cuetes de rap amb salsa de tomàquet al perfum d'alfàbrega
Com tots els sopars ha estat un plaer cuinar i compartir amb els amics un vespre de dissabte.
Pel que fa a les xips de sirimi dir que van triomfar molt abans d'arribar a taula, l'Èlia, que em va ajudar a preparar-les, es va posar les botes. La recepta me la va passar la Gemma, una companya de feina, a qui he d'agrair que penses en mi, aquestes xips de ben segur que ens acompanyaran moltes vegades a taula, ja que són molt fàcils de fer, bones i decoratives, vaja que ho tenen tot.
Ingredients:
- Surimi
- Oli de tòfona si en teniu
Preparació:
- Desenrotllar les baretes de surimi vigilant que no se'us trenquin i assecar-les amb paper absorbent per treure la humitat.
- Posar-les en una safata per anar al forn a sobre de paper sulforitzat.
- Tallar cada peça en 3 tires.
- Coure al forn, preescalfat a 200º, entre 10 i 14 minuts. Vigileu que no se'us cremin.
- Treure del forn i deixar refredar.
- Posar un fil d'oli de tòfona.
També es poden fer al microones, coure 4 minuts a màxima potència.
3 comentaris:
Impressionant i sorprenent el surimi!!
Impressionant i sorprenent el surimi!!
M'agrada molt la idea! me la quedo, amb el teu permis!!
Petons
Publica un comentari a l'entrada