dijous, 27 d’agost del 2015

Musclos al vapor



Avui un plat ben fàcil, econòmic i ràpid de fer que pot servir de pica-pica, entrant o segon plat. Si a més teniu la sort, com nosaltres, d'estar al costat del mar encara us vindrà més de gust.


Ingredients:
  • 1 kg de musclos
  • 1 llimona
  • 1 fulla de llorer
  • un bon raig de vi blanc
  • pebre
Preparació :
  1. Netejar bé els musclos.
  2. En una olla posar el llorer, el suc de la llimona i el reste de llimona, el pebre, el rajolí de vi blanc i una mica d'aigua.
  3. Afegir-hi els musclos i coure al foc amb l'olla tapada.
  4. Quan s'hagin obert (entre 5 i 10 minuts) ja tenim el plat preparat i corrents a taula que són bons acabats de fer.

1 comentari:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Cristina; Ha estat any de musclos la veritat que sí¡¡encara que les calors que han fet -juliol, principis d'agost- n'ha matat molts també.
Quina cosa més senzilla i a la vegada bona per que sí¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :O)