dimarts, 1 de setembre de 2015

Amanida de patates violetes


Dissabte passat vem anar a comprar fruita i verdura a Can Juanals, sempre que hem estiuejat a S'Agaró hem aprofitat per comprar-hi, a dia d'avui és un luxe poder menjar fruita i verdura acabada de collir. Entrar a la botiga de la masia és un plaer, tot al seu lloc dins de grans cistells i gran varietat de tomàquets, mongetes, enciams, melmelades casolanes, oli, vi ... 
Em va cridar l'atenció les patates violetes, n'havia sentit a parlar però no les havia tastat mai. La Glòria em va recomanar coure-les bullides amb pell i fer-ne una amanida.
Diumenge com a últim dinar a S'Agaró i després d'un bon bany a la platja teníem aquesta amanida de colors i ben refrescant a taula, on tots els ingredients eren de Can Juanals.

Ingredients:

  • Patates violetes
  • Tomàquets per amanir
  • Ous durs
  • Salsa verda 

Preparació:

  1. Netejar bé les patates i bullir-les sense treure la pell amb abundant aigua amb sal. Jo les he tingut 20 minuts.
  2. Un cop estiguin fredes pelar-les i tallar-les a rodanxes.
  3. Pelar els tomàquets (els podeu escaldar) i tallar-los a dauets. Amanir-los amb oli i sal.
  4. Pelar els ous durs.
  5. Barrejar les patates amb els tomàquets, els ous i amanir-ho tot amb salsa verda.
  6. Servir-ho ben fred.

3 comentaris:

Roser Font ha dit...

aquestes patates només les he vist a la boqueria! i fan mooolt bona pinta! queda el plat super vistós! petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

Quin assortit de colors més bonic!!!! Una bonica i bona amanida!
Petons i bon setembre!
Olga

Gemma ha dit...

Queden super vistoses amb aquest color tan bonic... Una amanida que entra pels ulls, ben bona i ben sana!