dimarts, 2 de juny del 2015

Calamars a l'andalusa


Aquesta tarda hem estat al parc fins a quarts de 8, s'hi estava molt bé i la mandra d'arribar a casa i preparar el sopar encara ens hi ha ajudat més . De cop i volta en Lluís ha dit que volia calamars per sopar i a totes les mares ens ha semblat bona idea, només hi havia un problema, calia comprar calamars! Just en aquell moment ha arribat en Jordi i voluntàriament s'ha ofert a comprar els calamars tan desitjats per les tres famílies, així que avui la Gemma, en Lluís  i l'Èlia han sopat calamars a l'andalusa.
Quan hem tingut els calamars a taula hem descobert que aquest migdia també havien menjat calamars a l'escola.

Per aquells que no teniu temps de cuinar aquí teniu una reepta bensenzilla i ràpida. 

Ingredients:
  • tubs de calamars
  • farina
  • sal
  • oli
Preparació:
  1. Netejar bé els calamars.
  2. Tallar rodanxes d'un dit de gruix.
  3. Salar.
  4. Passar per farina.
  5. Fregir en abundant oli ben calent fins que agafin color.

3 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

quan els calamars a la romana són bons, no hi ha qui em pari de menjar-los! fantàstic! petons

trifasic de baileys ha dit...

quan els calamars a la romana són bons, no hi ha qui em pari de menjar-los! fantàstic! petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

Els calamars a la romana m'agraden molt però....quasi que prefereixo més els fets a l'andalusa! M'encanten....
Petons,
Olga