dimarts, 9 de desembre del 2014

Espirals amb rovellons i tomàquets secs


Divendres en Jordi va arribar amb una bossa plena de rovellons regal del Marc de La Boqueria, alguns estaven una mica trencats i no els podia vendre. A casa van ser molt ben rebuts i amb aquesta recepta improvisada en un pim pam teníem aquest plat tan bo a taula.
Les quantitats les he fet a ull.

Ingredients:
  • Rovellons o qualsevol tipus de bolets
  • Tomàquets secs amb oli (jo he utilitzat un pot del Mercadona)
  • Espirals o qualsevol tipus de pasta
  • Formatge Parmesà ratllat
  • 1 ó 2 grans d'all
  • una mica de julivert
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
Preparació:
  1. Netejar els bolets i tallar-los a tires.
  2. Tallar els tomàquets a tires.
  3. En una paella coure els bolets amb una mica d'oli d'oliva i deixar que s'evapori l'aigua que deixen anar.
  4. Afegir els tomàquets secs, l'all laminat i salpeberar. Coure 5 minuts, si queda molt sec afegiu una mica d'oli, un minut abans d'acabar afegir el julivert picat.
  5. Mentrestant poseu la pasta a bullir seguint les indicacions del paquet.
  6. Escórrer la pasta i barrejar amb la salsa. 
  7. Espolvorejar amb formatge parmesà i servir de seguida.

3 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

hummmmmmmm bonissim

La Cuina de l'Olga ha dit...

Quina recepta més senzilla i, a la vegada, més deliciosa!!!
Apuntada queda!!!
Petons,
Olga

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Cristina; La pasta, sempre té molts recursos, i aquesta recepta n.és un clar exemple.

He posat l'enllaç en el blog de la Mercé -Destapant Cassoles- del blog al plat, espero i desitjo que t'agradi la recepta, de segur que si, doncs vas publicar-la, senzilla i bona.
Una abraçada i felicitats per ser el blog nominat aquest mes, per la Mercé. :O)

http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/12/crema-de-pastanaga-del-blog-al-plat.html