dissabte, 15 de febrer del 2014

Crema de remolatxa i tomàquet


El blog Destapant Cassoles de la Mercè fa quatre anys i ens ha proposat un joc ben divertit per a celebrar-ho. La idea és omplir els blogs de color vermell, i amb totes les receptes participants farà un sorteig.
La meva proposta és aquesta crema de remolatxa i tomàquet ben refrescant, senzilla, sense greixos i sobretot ben vermella. 
Mercè moltes felicitats i que durant molt anys més puguem gaudir de les teves receptes! 

Ingredients: (per a 4 persones)

  • Una remolatxa cuita
  • 6 tomàquets de pera madurs
  • 1 gra d'all
  • sal i pebre
  • oli verge d'oliva
Preparació:

  1. Passar per la batedora elèctrica tots els ingredient (remolatxa, tomàquets pelats, all, sal i pebre).
  2. Deixar refredar a la nevera.
  3. Servir en copes o bols i posar un rajolí d'oli.
Jo ho he servit com a aperitiu amb gotets petits.

2 comentaris:

mercè ha dit...

Sabia que no em fallaries Cristina!, una cremeta que probaré de fer ben segur!, moltíssimes gràcies per participar!
Tens el Nº4, i dss vinent publico les fotos i el guanyador del sorteig. Una abraçada!

La cuina de la Isabel ha dit...

Tenim que fer que la xarxa s'ompli de color vermell.
Bona idea per aperitius.
Una abraçada
Isabel