diumenge, 23 de febrer de 2014

Paté de llenties


Aquesta recepta és una de les més esperades per les mares de l'escola, la tinc pendent des de Nadal, a partir d'avui ja no hi ha excusa!
Junt amb el paté de tomàquets secs va sortir a tots els sopars i dinars que vaig fer durant les festes i va agradar molt a tothom. Fàcil,  ràpida i amb èxit assegurat, que més voleu?

Ingredients:

  • 150 gr de llenties cuites
  • 10-12 xampinyons petits
  • 50 ml oli d'oliva
  • 1 o 2 grans d'all
  • 2 cullerades soperes de julivert trinxat
  • 1 o 2 torrades de pa integral
  • suc d'una llimona
  • unes gotes de salsa de soja
Preparació:
  1. Netejar i tallar els bolets a quarts i sofregir-los.
  2. Posar tots els ingredients en un bol i triturar amb un batedor elèctric.
  3. Si us queda molt espès afegiu-hi suc de llimona o oli. Si us queda massa clar ho podeu espessir afegint pa torrat.
  4. Servi-ho amb torrades o bastonets de pastanaga o api.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Ha de tenir molt èxit, segur!
Gustós, original i molt fàcil de fer, recepta apuntada!