dissabte, 10 de setembre de 2022

Pastís zebra de formatge i xocolata

 


Avui hem celebrat els 14 anys de l'Èlia, aquella nena tan menuda s'ha convertit en una noieta riallera, amb molta ironia i xerraire amb les seves amigues.
Aquesta vegada no hi ha hagut manera de trobar dia per celebrar-ho tots junts, així que ahir vam fer un sopar a Barcelona i avui ho hem celebrat amb les seves amigues i germans a Gaüses.



Per molts anys!!!!

La recepta del pastís és de la web de Nestlé, sempre hi ha receptes fantàstiques però mai em queden tan boniques com a ells. El pastís d'avui ha agradat molt a tots i totes i ha estat rebut amb una gran ovació.
No és complicat de fer i no cal forn, cosa que s'agraeix amb la calor que fa.
Aquí podeu veure com queda el tall. 




Ingredients:

  • 170 gr de xocolata amb llet 
  • 180 gr de xocolata blanca
  • 180 de galetes Divestive
  • 125 gr de mantega 
  • 300 gr de formatge d'untar tipus Phildelphia
  • 600 gr de nata per muntar
  • 125 gr de sucre
  • 6 fulls de gelatina
Preparació:
  1. Triturar les galetes.
  2. Fondre la mantega.
  3. Barrejar la mantega amb les galetes triturades i cobrir la base d'un motlle desmuntable de 24 cm, que prèviament haurem folrat amb paper de forn.
  4. Reservar a la nevera.
  5. Hidratar la gelatina amb aigua freda.
  6. En un cassó posar-hi la nata, el sucre i el formatge, escalfar tot remenant fins que el formatge s'hagi fos i retirar abans que comenci a bullir.
  7. Afegir-hi la gelatina ben escorreguda i remenar fins que s'hagi dissolt i repartir la mescla en dos bols.
  8. A cada bol posar-hi un tipus de xocolata i remenar fins que s'hagi fos. 
  9. Treure el motlle de la nevera i posar 5 cullerades de xocolata blanca en el centre. A continuació 5 de xocolata amb llet i tornar amb la blanca .... fins que s'acabin les dues barreges.
  10. Deixar refredar a la nevera un mínim de 6 hores.