diumenge, 21 de novembre de 2021

Pop a feira

 


Avui hem celebrat els Reis 2020, no m'equivoco, Reis 2020. Els que em seguiu ja sabeu que últimament els Reis a casa porten un dinar i un joc de room escape pel fills i fillols, l'any 2020 havíem de fer-ho el 29 de març, i la pandèmia ho va tirar tot per terra, justament aquell dia estàvem tancats a casa sense poder sortir, un veritable room escape que es va anar allargant moltes i moltes hores.
Avui, tot i haver d'anar amb mascareta hem pogut competir de nou, els Pescanova contra els Grumets. Tot i la derrota del meu equip ens ho hem passat molt bé.
 

Per dinar he fet un aperitiu molt complert, lasanya de bolets i dos braços de gitano, un de nata i gerds i l'altre de trufa. Hem quedat tan tips que sort de la caminada de després fins a Rombo Code que ha anat bé per pair.

Entre les moltes coses que he fet hi havia aquest pop a feira per recordar les vacances d'aquest estiu a Galícia. 

El pop l'he comprat cuit i envasat al buit.

Ingredients:

  • Pota de pop cuita
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Fulla llorer
  • Boletes de pebre
  • Oli d'oliva
  • Sal gruixuda
Preparació:
  1. Posar aigua a bullir amb una fulla de llorer, sal i boletes de pebre. Jo avui he afegit una mica de julivert.
  2. Quan arrenqui el bull posar-hi el pop i deixar-lo entre 5 i 7 minuts, tot depèn de la mida de la pota.
  3. Retirar de l'aigua, tallar a rodanxes.
  4. En el plat on es vagi a servir posar-hi oli i pebre dolç, a sobre col·locar-hi les rodanxes de pop.
  5. Amanir amb abundant pebre vermell dolç i picant, sal gruixuda i oli d'oliva.