Avui en Marcel ha aprovat el Grau en Arquitectura i hem fet una mini celebració a l'hora de dinar amb aquests gotets que ja tenia mig preparats el dia abans.
Felicitats, segur que seràs un bon arquitecte!!!!
Crema de llenties vermelles:
Ingredients:
- llenties vermelles
- mitja ceba
- 1 pastanaga
- aigua
- pimentó de la Vera
- oli, sal i pebre
Preparació:
- En una cassola posar a sofregir la ceba i la pastanaga.
- Quan comencin a daurar-se afegir el pimentó, remenar i cobrir amb l'aigua (3 mides més d'aigua que de llenties) .
- Quan comenci a bullir afegir-hi les llenties i deixar coure durant 25 minuts.
- Salpebrar i triturar fins que quedi una crema ben fina.
Puré de ceba:
Ingredients:
- Una ceba grossa
- oli i sal
Preparació:
- Tallar la ceba en juliana i coure amb força oli i amb sal a foc baix deixant que vagi suant. ben bé durant 25 minuts.
- Triturar amb la batedora.
Mandonguilles de llenties i arròs:
Ingredients:
- llenties pardines cuites
- arròs bullit
- un rajolí de llet
- pa ratllat
- comí
- sèsam blanc i negre
- sal i pebre
Preparació:
- Triturar les llenties amb l'arròs, no cal que quedi molt fi.
- Afegir-hi un rajolí de llet, sal, pebre i comí i barrejar-ho tot.
- Anar afegint pa ratllat fins aconseguir una textura que permeti fer les mandonguilles.
- Reservar a la nevera i abans de servir fer les boles, arrebossar amb el sèsam i fregir amb una mica d'oli.
Preparació del gotet:
- Posar una primera capa de puré de ceba.
- A continuació posar la crema de llenties.
- Amanir amb una mica d'oli de xoriç (posar a fregir una mica de xoriç amb oli).
- Decorar amb les mandonguilles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada