Amb aquests nius de salmó i formatge els CriJoArMaEl us desitgem un feliç 2018!!!!
La història es repeteix i com sempre acabo l'any a la cuina preparant el sopar d'aquesta nit. Enguany serà diferent, som molts i hem optat per un sopar en que cadascú porta alguna cosa per compartir.
Jo he preparat aquests nius de pasta de full que ja vaig fer per Sant Esteve i van agradar molt. Com a motlle he utilitzat l'accessori que em van regalar pel meu aniversari.
La recepta també és de Lékué.
Ingredients:
- 2 bases rodones de pasta de full
- 130 gr de salmó fumat
- 110 gr de formatge d'untar
- 20 gr de cibulet (jo he posat anet)
- 1 ou
- oli
- sal i pebre
Preparació:
- Tallar el salmó i el cibulet molt petita .
- Barrejar el formatge amb el salmó, afegir sal, pebre i una cullerada d'oli d'oliva.
- Fer els nius amb el motlle.
- Cobrir amb la segona base de pasta de full que abans haurem tallat amb el corró de reixeta.
- Untar amb ou.
- Coure al forn, preescalfat a 180º, entre 15 i 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada