divendres, 8 d’abril del 2016

Pa de pessic de llimona al microones


Un dia com avui, de fa 25 anys, vaig començar a treballar a l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. En aquell moment, amb el Mario i el Manolo, vem iniciar un bon equip tècnic que ens ha portat a transformar tecnològicament la gestió de la ciutat fins avui.
L'equip ha anat creixent, i són nombrosos els companys i companyes amb els que dia a dia hem viscut, patit i gaudit aquesta transformació, per això avui m'ha fet il·lusió compartir amb tots ells aquest pastís coronat amb 25 roses, com a símbol de la ciutat de Sant Feliu.
Gràcies a tot@s per aguantar-me i que per molts anys podem seguir treballant per la ciutadania!!!

Com no podia ser d'una altra manera, la recepta del pastís me la va passar la Joaqui, companya de feina amb qui comparteixo l'afició per la cuina. Un ràpid i fàcil pa de pessic de llimona que es cou en 10 minuts al microones, és del blog Mis thermorecetas.


Aquest pa de pessic queda molt esponjós i vaig afegir una capa de cobertura de xocolata perquè s'aguantessin les piruletes.

Ingredients:
  • 3 ous
  • 1 iogurt de llimona
  • 180 gr de sucre
  • 120 ml d'oli de gira-sol
  • 40 ml de suc de llimona
  • la ratlladura de la pell d'una llimona
  • 150 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
Preparació:
  1. Poseu tots els ingredients en un bol i remeneu amb una batedora elèctrica (si ho feu a la thermomix programar 30 segons a velocitat 4).
  2. Untar un motlle de silicona (24 cm) amb mantega i espolvorejar amb una mica de farina.
  3. Abocar la mescla al motlle i coure 5 minuts al microones a 700 wats, 5 minuts més a 900 wats i deixar reposar uns altres 5 minuts dins del microones.
  4. Deixar refredar i desemmotllar.
  5. Decoreu amb sucre glaç o amb una cobertura de xocolata.


1 comentari:

GEMMA ha dit...

Primer de tot, felicitats per l'aniversari de la feina.
Aquesta recepta me la apunto per provar-la ben aviat. M'encanten els pastissos amb gustet de llimona i fet al micro es molt ràpid i còmode de fer.
Petons