dimarts, 3 de novembre del 2015

Truita de camagrocs


Diumenge havíem d'anar a Ribes de Fresser amb la Cristina i el Juan Carlos a buscar bolets però tenia molta feina endarrerida i ens vam quedar a casa. Gran enveja en veure el cistell de camagrocs que van recollir.
No us podeu imaginar la il·lusió que m'ha fet aquesta tarda quan m'han regalat part de la collita. Mireu quin goig que feien. Moltíssimes gràcies família!!!!!!


Els camagrocs a casa han estat ben poca estona, no han tingut temps d'arribar que s'han trobat dins d'una paella per formar part d'una fantàstica truita.

Ingredients:
  • camagrocs
  • 5 ous (depèn dels camagrocs que tingueu)
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • oli
  • sal
Preparació:
  1. Netejar els camagrocs de branquetes i sorra.
  2. Saltejar 5 minuts en una paella amb una mica d'oli junt amb l'all i el julivert trinxat. Fins que s'hagin begut l'aigua que deixen anar.
  3. Batre els ous amb la sal.
  4. Quan tinguem els bolets saltejats afegir-los a l'ou i remenar.
  5. Fer la truita.


1 comentari:

Fem un mos ha dit...

Que bona Ummm I quins bons amics!!!
Petons