divendres, 6 d’abril de 2018

Kartoffelsuppe


Ahir la justícia alemanya alliberava al Molt Honorable President Puigdemont i donava una lliçó a la justícia espanyola, la imputació per rebel·lió no es pot aplicar ja que no hi ha hagut violència. Ara a veure què fa el govern espanyol amb la resta de presos polítics.

Avui els CriJoArMaEl hem volgut celebrar aquesta resolució amb un toc alemany i he preparat aquesta sopa de patata que és típica d'alemanya, qui sap, potser Puigdemont avui també n'ha menjat. La recepta l'he tret de la pàgina Gourmet like me, segons explica és la que feia la seva àvia. Pel que he vist les quantitats són alemanyes, posa que és per 4 però me n'ha sortit per 7-8.

Ingredients:

  • 1 l d'aigua
  • 1,5 kg de patata
  • 500 gr de pastanagues
  • 2 pastilles de brou
  • 250 ml de nata per cuinar
  • 8 salsitxes tipus frankfurt
  • pebre negra
Preparació:
  1. Pelar les patates i les pastanagues i tallar-les a dauets d'un centímetre.
  2. Posar a bullir amb l'aigua i les pastilles de brou a foc mig i durant 30 minuts, no passa res si no queden cobertes les patates. 
  3. Afegir les salsitxes senceres i coure 5 minuts més.
  4. Retirar del foc, treure les salsitxes, afegir la nata i rectificar de sal.
  5. Servir amb les salsitxes tallades a rodanxes i julivert esmicolat.



2 comentaris:

Jordi ha dit...

No soc molt amant de les patates, però he de reconeixer que estava bonissim!!!

sandra/ josemaria ha dit...

Quina pinta mes bona,una abraçada.