dilluns, 24 d’abril de 2017

Escuma de iogurt amb maduixes


Aquestes copes van ser els postres del dinar de celebració del sant del Jordi. Una escuma refrescant de iogurt que combinat amb les maduixes li van donar aquest color vermell intens que recordava una rosa i que ens van donar forces per encarar una tarda de passejada pel Passeig de Gràcia tot cercant el llibre adequat per a cadascú de la família.
La recepta és de la pàgina web de La Fageda i només té un inconvenient, cal tenir un sifó.

Ingredients: (6 copes)

  • 1/2 kg de maduixes
  • 3 iogurts ensucrats
  • 100 ml de nata per muntar
  • 2 cullerades de sucre
Preparació:
  1. Primer cal preparar la salsa de maduixes, per això cal triturar 4-6 maduixes junt amb el sucre fins que quedi ben líquid i reservar.
  2. Netejar i tallar la resta de maduixes i reservar.
  3. Barrejar els iogurts amb la nata amb un batedor elèctric i abocar dins del sifó. Carregar amb una càrrega de gas i deixar reposar a la nevera.
  4. Per muntar les copes primer posar una culleradeta de salsa i a continuació posar una mica d'escuma de iogurt, unes quantes maduixes, una mica més d'escuma i acabar decorant amb la salseta de maduixes. Servir tot seguit.