dijous, 12 de gener de 2017

Reis 2017 / Pesto rosa


Aquest any els Reis d'Orient han repartit pasta per a tothom. Quan els CriJoArMaEl hem entrat al menjador ens hem trobat un moble nou ple de pasta i salses pels padrins i avis de la família.

  

Pel que hem vist el Rei Blanc és especialista en formatge, el Rei Ros en Pesto Rosa i el Rei Negre l'encarregat del Pesto verd.
A casa nostra el pesto rosa ha tingut molt èxit, la recepta és del blog El fogón de Eva.

Ingredients:
  • 100 gr de tomàquets secs en oli
  • 150 gr de formatge parmesà ratllat (o el ratllem nosaltres)
  • un grapat de pinyons
  • 1 gra d'all
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • les fulles d'un manat d'alfàbrega fresca
Preparació:
  1. Amb una picadora triturar el formatge ratllat, l'all, els pinyons, les fulles d'alfàbrega i els tomàquets escorreguts (reservar l'oli). Amb la thermomix 6 segons a velocitat 8.
  2. Afegir l'oli dels tomàquets que hem reservat i completar amb oli fins a 100 ml i triturar. Amb thermomix 30 segons a velocitat 5.

1 comentari:

Roser Font ha dit...

jo sóc molt clàssica, sempre pesto verd, i mira que tinc ganes de fer i tastar el pesto vermell, però sempre que tinc tomàquets deshidratats estan així, deshidratats, i si els he d'hidratar ja se'm pasa la hora jajjaj em guardo la recepta! petons