diumenge, 8 de maig de 2016

Pizza de pa de motlle


Dijous vem anar a la xerrada que en Carles Capdevila feia als Lluïsos de Gràcia "Educar amb humor", ens ho vem passar molt bé, crec que feia molt temps que no reia tant. Mentrestant a casa en Marcel i l'Èlia havien de preparar el sopar, com que no sabien que fer van utilitzar les xarxes i a partir d'algunes receptes de pizzes de pa de motlle van crear la pizza de pa de motlle CriJoArMaEl.

Podeu fer moltes combinacions, jo us poso la que va fer en Marcel amb el que hi havia per casa.
Fantàstic per un sopar informal i per preparar amb canalla.

Ingredients:

  • pa de motlle (podeu fer individuals o una que ocupi tota la safata del forn)
  • pernil dolç
  • formatge en talls (el de biquini)
  • salsa de tomàquet
  • olives
  • tomàquets de pera
  • formatge ratllat emmental
  • oli
  • sal
  • orenga
  • pebre
Preparació:
  1. En una safata per anar al forn i sobre de paper de forn posar les llesques de pa de motlle.
  2. Cobrir tot el pa amb pernil dolç.
  3. Fer una segona capa amb talls de formatge.
  4. Escampar per sobre una mica de salsa de tomàquet.
  5. Repartir olives tallades per sobre.
  6. Cobrir amb una segona capa de pa de motlle.
  7. Tallar els tomàquets a rodanxes fines i repartir per sobre.
  8. Amanir amb oli, sal, pebre, orenga i cobrir amb formatge ratllat.
  9. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant  uns 10 minuts i 5 minuts més a gratinar.

1 comentari:

Roser Font ha dit...

una manera ràpida i bonissima de fer pizzes!! que bones...petons