diumenge, 1 de maig de 2016

Culleretes de pasta de full


Si teniu convidats els podeu sorprendre amb aquestes culleretes fetes de pasta de full, es poden omplir amb el que us vingui de gust. Pel sopar amb els de la calçotada vaig fer-ho amb crema de formatge i salmó. Van quedar fantàstiques.



Ingredients:

  • Pasta de full
  • Crema de formatge d'untar (Philadelphia)
  • Salmó fumat
  • Culleretes de postres que puguin anar al forn
Preparació:
  1. Estendre la pasta de full sobre de paper de forn i a la safata que utilitzareu per coure.
  2. Posar les culleretes sobre de la pasta de full i presioneu una miqueta perquè facin la marca.
  3. Amb l'ajuda d'un ganivet de punxa anar resseguint el perfil de cada cullereta (veure imatge).
  4. Retirar la pasta de full sobrant i deixar la safata amb les culleretes de pasta de full i la seva respectiva de metall a sobre.
  5. Coure al fon, preescalfat a 180º, entre 15 i 20 minuts. Fins que estiguin dauradetes.
  6. Deixar refredar i retirar la cullera metàlica.
  7. Per la farsa tallar el salmó ben petit i barrejar amb el formatge.
  8. Empleneu les culleres a l'últim moment perquè no s'humitegi la pasta de full.


2 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Oooohhh!!! Quina passada! Molt, molt, molt original! M'agrada!
Petons i bona setmana,
Olga

Roser Font ha dit...

que boniques!! quina presentació més maca!! m'enduc la recepta per quan tingui invitats!!! petons