dilluns, 11 d’abril de 2016

Piruletes de Babybel i kikos




Dissabte vem fer el sopar-sorteig del grup de whatsApp de Calçotada. Cada vegada m'agrada més aquesta idea de fer un sopar-regal a 4 persones que pertanyen a un grup nombrós de whatsApp, l'atzar fa que ens reunim a una taula 6 amics que de no ser així potser mai ho hauríem fet.
Aquesta vegada els afortunats van ser la Núria, el Marc, la Raquel i la Mariona, uns comensals molt agraïts que ens van fer gaudir d'una bona vetllada.

Per sopar va consistir en:

Apertitiu:
  • Piruletes de Babybel i kikos
  • Truitetes de patates amb calçots i botifarra negra (els calçots en aquest grup no podien faltar)
  • Culleretes de pasta de full amb crema de formatge i salmó
  • Tartaletes de codonyat i gorgonzola
  • Xips de surimi al perfum de tòfona

De primer: Creps de marisc


Aquestes piruletes van triomfar, per Sant Medir les vaig fer amb farina de galeta, però aquesta vegada m'ha fet gràcia innovar i les he arrebossat amb kikos, han quedat boníssimes. La recepta és del blog julia y sus recetas.

Ingredients: les quantitats dependran de les piruletes que volgueu fer
  • Formatgets Babybel
  • Ou
  • Kikos (farina de galeta, ametlles....)
  • Oli per fregir
Preparació:
  1. Pelar els formatgets.
  2. Passar per ou batut.
  3. Passar per kikos triturats (amb una picadora o thermomix..).
  4. Jo vaig tornar una segona vegada a passar per ou i kikos perquè quedés un arrebossat més gruixut.
  5. Fregir un parell de minuts en oli.
  6. Posar la broixeta i servir calent, que la gràcia és trobar el formatge fos per dins.

2 comentaris:

Roser Font ha dit...

Ostres m'encanta aquest aperitiu!! és super fàcil i als petits segur que els hi encanta!!! bé, i als grans també!!! jo no pararia!! petons

GEMMA ha dit...

Recordo que, de petit, el meu germà ers fan dels mini babybels.
Segur que si li faig aquestes piruletes, flipara!!
Petons