diumenge, 13 de març de 2016

Coca de tomàquet



Els dissabtes al vespre sovint sopem davant de la tele, dia d'embrutar poc i poca feina. Últimament m'he aficionat a la coca de tomàquet, ràpida de preparar i molt ben rebuda a casa. Aquest dissabte a més l'hem acompanyada d'una truita de patates i calçots.

Ingredients:

  • 1 base de pasta de full rectangular
  • 6 tomàquets de pera
  • formatge emental ratllat
  • oli
  • sal
  • orenga
Preparació:
  1. Posar a escalfar el forn a 200º, escalfor dalt i baix.
  2. Posar la base de pasta de full en una safata de forn i sobre de paper sulfuritzat. Amb una forquilla punxar tota la base per evitar que s'infli.
  3. Tallar els tomàquets a rodanxes de mig centímetre aproximadament i repartir-les per sobre de la pasta de full.
  4. Amanir amb oli, sal i orenga.
  5. Coure al forn durant 20 minuts.
  6. Afegir el fotmatge ratllat i coure 5 minuts més.

1 comentari:

GEMMA ha dit...

Jo també en faig una molt semblant. Afegeixo tonyina per sobre i els encanta a casa!!
Petons