dijous, 7 de gener de 2016

Rocs d'Orient


Un any més els Reis d'Orient han vingut ben carregats, aquest any les llaminadures han arribat en forma de rocs de xocolata. El Rei Blanc, el Ros i el Negre han estat treballant nit rera nit per preparar aquests bombons de xocolata. Com podeu veure cadascú té la seva especialitat!!!!
Els patges també han fet una bona col·laboració preparant aquestes fantàstiques caixes reials. Darrera d'un bon regal sempre ha d'haver-hi un fantàstic embolcall!!


Els rocs de xocolata fa temps que el faig, però aquesta vegada he jugat amb diferents sabors i xocolates. els podeu fer de moltes maneres, aquí us deixo les que he fet jo.

Ingredients:
  • Xocolata fondant blanca
  • Xocolata fondant amb llet
  • Xocolata fondant negra
  • Avellanes
  • Nous
  • Arròs inflat
  • Corn flakes
Preparació:
  1. Per cada varietat cal tallar la xocolata ben petitona i fondre-la al microones a baixa potència i durant poc temps vigilant no es cremi, Repetir tantes vegades com calgui fins a tenir la xocolata ben cremosa.
  2. Afegir els fruits secs tallats ben petits i els cereals que us vinguin més de gust. En el cas de corn flakes els trenco amb les mans.
  3. Amb una cullereta feu pilons de la barreja en un motlle de silicona o sobre de paper de forn.
  4. Posar a la nevera i deixar que refredi.
  5. Rocs blancs; xocolata blanca i arròs inflat.
  6. Rocs rossos: xocolata amb llet, nous triturades i arròs inflat.
  7. Rocs negres: xocolata negra, avellanes triturades i corn flakes trencats.

2 comentaris:

Cristina ha dit...

Sempre tan agraïts pel paladar els rocs, oi?

La Cuina de l'Olga ha dit...

Mmmmmm.....han de ser molt bons!!! Una petita delícia per acompanyar un bon cafè i una taula festiva!
Petonets,
Olga