diumenge, 17 de gener de 2016

Lluç amb tomàquet


Avui us presento un plat ben senzill, tant que els meus fills no entenen que el pengi al blog, però a mi m'agrada moltíssim i penso que sempre puc donar alguna idea a algú que té lluç i no sap com cuinar-lo.
L'he emplatat en aquesta pissarra acompanyat de bròquil en homenatge a la Núria, que és qui me la va regalar i consumidora compulsiva de bròquil, jejejeje!!!

Ingredients:
  • lluç (en supremes o a filets sense espines)
  • una mica de farina
  • salsa de tomàquet
  • oli
  • sal
Preparació:
  1. Si no teniu la salsa de tomàquet jo la faig amb un sofregit de ceba i all, després hi afegeixo el tomàquet triturat de llauna, una mica de sucre i sal i deixar coure uns 30 minuts.
  2. Netejar bé el peix tot comprovant que no hagi quedat alguna espina, salar i enfarinar.
  3. Fregir volta i volta amb una mica d'oli i posar en una safata per anar al forn.
  4. Sobre de cada tall de peix posar una capa generosa de salsa de tomàquet.
  5. Tirar per sobre l'oli sobrant de fregir.
  6. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 10 minuts.


2 comentaris:

Cristina ha dit...

És un plat fantàstic! Tot ha de tenir cabuda en un receptari de cuina.

Roser Font ha dit...

a mi m'agrada molt el lluç amb tomàquet. és super fàcil de fer i està bonissim, que més volem?? petons