Divendres passat vem fer una trobada amb unes quantes famílies de la classe de l'Èlia. Després de la Via Catalana i la botifarrada a la Hispanidad, no podíem deixar passar el dia de la Constitució, per aquesta ocasió hem organitzat una xoriçada a La Masó, a casa del David i la Mariona.
Amb aquest pastís de poma, sense ou ni llet, vem celebrar l'aniversari de la Mariona.
La recepta és una barreja de diferents propostes que he trobat per la xarxa.
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- 2 pomes
- 4 cullerades de melmelada d'albercoc
- 1 cullerada de sucre
- sucre de llustre
Preparació:
- En una safata per anar al forn posar-hi una base de pasta de full.
- Punxar-la amb una forquilla per evitar que s'infli.
- Untar la base amb la melmelada deixant un dit per cada costat sense.
- Pelar i tallar les pomes a làmines fines i repartir-les per sobre de la melmelada.
- Escampar una cullerada de sucre per sobre la poma.
- Cobrir amb la segona base de pasta de full. Per fer la reixa podeu utilitzar un aparell especial o amb un ganivet.
- Per segellar els costats poseu una mica d'aigua i apretant amb una forquilla tot el contorn.
- Perquè quedi més bonica podeu pintar tot el sobre amb ou, si teniu al.lèrgics no.
- Coure al forn preescalafat a 180° durant 25 minuts amb l'escalfor de dalt i baix.
- Abans de servir espolvorejar amb sucre de llustre.
4 comentaris:
La pasta de full farcida de poma és una de les meves postres preferides. Senzillament boníssima!
I la presentació amb l'enreixat queda molt bonic.
El pastis de poma m’encanta, i amb aquesta enreixat a sobre queda molt maco, anotat per la propera!
Petons
tan facilet i tan bo oi!!
Aquesta la preparo, seguríssim!!! Facileta i....deliciosa!!!!
Gràcies per compartir-la!
Petons,
Olga
Publica un comentari a l'entrada