dilluns, 16 de desembre de 2013

Supremes de lluç al forn


Ahir per dinar vaig fer aquest senzill, però boníssim, plat de lluç al forn.
He de confessar que per mi el millor són les patates!!!

Ingredients:
  • 4 supremes de lluç
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 1 got de vi blanc
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • pebre negre
  • pebre vermell dolç
  • oli verge d'oliva
Preparació:
  1. Pelar, netejar les patates i tallar-les a rodanxes fines.
  2. Pelar i tallar les cebes a rodanxes fines.
  3. En una safata per anar al forn posar un bon raig d'oli d'oliva i cobrir el fons amb les rodanxes de patata i ceba.
  4. Salpebrar i regar amb el vi blanc.
  5. Coure al forn preescalfat a 250° entre 25 i 35 minuts.
  6. Afegir-hi les supremes de lluç salpebrades, escampar l'all i julivert trinxat i amanir amb oli.
  7. Tornar al forn fins que el lluç estigui cuit, entre 10 i 15 minuts.
  8. Espolvorejar amb pebre vermell dolç i servir.

2 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

A mi també em passa com a tu amb aquest tipus de plats.....les patates són lo millor!!!!
Salut i petons,
Olga

Eva Macià ha dit...

EL lluç al forn no falla! a mi m'encanta, i si té patatetes molt millor!! un petó!