dilluns, 28 de gener de 2013

Taronges amb sucre caramel·litzat


Sempre he estat molt mandrosa per pelar la fruita, això d'embrutar-me les mans no m'agrada gens, potser per això m'agraden tant els plàtans.
La meva mare de tant en tant ens preparava taronges amb sucre, era una manera que mengéssim taronges sense haver de fer esforç. Els dies de festa amb un cremador les caramel·litzava.
Aquest matí, quan he anat a mercat, he vist unes taronges que m'han fet recordar aquestes postres d'infantesa, així que no m'he pogut estar de comprar-les i preparar-les per dinar.

Ingredients:

  • taronges
  • sucre
Preparació:
  1. Pelar les taronges i tallar-les a rodanxes.
  2. Posar una bona capa de sucre i cremar amb un bufador o cremador.
  3. Servir ben fredes.

5 comentaris:

La Cuina Violeta ha dit...

La mandra per a pelar fruita és gran, per això les mares hi fan el seu gran paper. Jo ara hi acostumo a la Violeta a qui li encanten les taronges amb sucre.
Nani

La Cuina de l'Olga ha dit...

M'has fet recordar una manera molt semblant de preparar les taronges.....jejejejje... Gràcies!!!
Aquestes, boníssimes!!!
Salut i petons,
Olga

starbase ha dit...

A mi m'encanten així, jo també acostumo a posar-hi un polsim de canyella :)

Cinta ha dit...

Recordo la taronja amb mel que ens feia la meva mare per postres algun dia d'hivern. M'ho has fet recordar,... que bones eren... ja no et dic res i ho cremes! petons!

Gemma ha dit...

La meva mare també ens les feia així!
I jo també, a més hi poso un polsim de canyella que li dóna un gustet molt bo ;)