Ahir quan tornava de la feina anava escoltant el programa Tot és possible de RAC1, i quan ja estava aparcant van llegir la recepta d'un oient de llibrets de ceba, poma i formatge de cabra, només de sentir el nom ja se'm feia la boca aigua.
Com sempre, a mi em va faltar temps per posar-la en pràctica i al vespre teníem aquests llibrets a taula esperant ser devorats pels afamats comensals, tot un èxit.
He de dir-vos que la versió de la ràdio era molt més sana, ja que si no ho vaig entendre mlament no anaven arrebossats i es feien al forn, però que voleu que us digui, per un dia que faig llibrets que facin crec crec!
- 8 talls de llom tallat per a llibrets (si és de 2 colors millor)
- 1 poma
- 2 cebes
- 1/2 rulo petit de formatge de cabra
- 1 ou
- farina de galeta (pa ratllat)
- oli
- sal
- Tallar en juliana la ceba i coure-la amb una mica d'oli fins que quedi ben confitada. Per anar més ràpid utilitzo la tècnica ens va ensenyar en Pep Nogué, coure a foc ràpid i anar afegint una miqueta d'aigua a mesura que es vagi bebent el líquid.
- Tallar la poma a làmines fines.
- Tallar el formatge a rodanxes de mig centímetre.
- Farcir els llibrets ja salats amb dues rodanxes de formatge, una mica de ceba i dues làmines de poma.
- Arrebossar amb ou batut i farina de galeta.
- Fregir amb oli fins que estiguin ben dauradets.
10 comentaris:
Oh!! no us els perdeu!! estaven per llepar-se'n els dits!!
Home, amb tot el que porten han d'estar bons per força... i clar que sí, els llibrets ben fregits, que un dia és un dia!
Petonets
Sandra
Els llibrets sempre han d'anar arrebossats!!!!
I amb aquest farciment tenen que estar molt bons!!!
Petonets.
ceba, poma i formatge!! això ha d'estar d'escànduuuuul!!! m'encanten! petons
Molt bona aquesta del "crec-crec" tens raó ja els sento cruixir de bons. M'agrada la recepta
mmmmmmm...a mi tamb´se m'està fent la boca aigua!!! això ha d'estar moooolt bo!!!
Petunets,
Eva.
Quins llibrets!!! Són de premi!!!
Quina delícia!!!!!mmm....amb poma!No he passat de fer els tradicionals, amb pernil i formatge. Aquests me'ls apunto!!! Gràcies!
Salut i petons,
Olga
Amb aquest farcit han de quedar uns llibrets molt melosos i gustosos.
Boníssims!
Me'ls apunto per fer-los algun dia, de tant en tant s'ha de pecar
Petons
Isabel
La Violeta sempre em demana que li faci llibrets, li encanten. Aquests els hauré de fer i segur que la sorprenc.
Nani
Publica un comentari a l'entrada