dissabte, 18 de setembre del 2010

Amanida de cranc


A principis de setembre vaig anar a dinar en un bar-restaurant del barri i vaig demanar amanida de cranc, em va agradar tant que vaig decidir fer-la per l'aniversari de l'Èlia, des d'aquell dia que en Marcel en menjaria cada dia per dinar.



Amb les mides que us poso vaig omplir 12 bols petits.

Ingredients:
  1. 250 gr de sucedani de cranc ratllat
  2. 3-4 rodanxes de pinya natural
  3. 3 ous durs
  4. salsa rosa
  5. bastonets per decorar

Preparació:
  1. Tallar la pinya i els ous durs a trossets petitons.
  2. Barrejar el cranc amb la pinya, els ous i la salsa rosa i deixar-ho refredar a la nevera.
  3. Servir ben fred acompanyat de bastonets.

10 comentaris:

mercè ha dit...

Una amanida ben senzilla i que a mi m'agradaria moltíssim, no sé si tant com per menjar-ne cada dia...però sovint!. Aquests bols tant xulos...ajuden a la presentació,eh?,Fins ben aviat!

La cuina vermella ha dit...

és fantàstica, a més l'has presentat de meravella!!! Bravo.

El plat blanc ha dit...

La presentació d'aquesta amanida és molt bonica.

ANNAFS ha dit...

Una recepta molt senzilla i bona. Me l' anoto!

josep ha dit...

Un plat ràpid, fàcil de preparar i amb un resultat excepcional.
Una abraçada

Gemma ha dit...

A casa aquestes amanides tambe tenen molt èxit. Fresquetes sempre vénen molt de gust i agraden a tothom!

Alfons ha dit...

cranc amb pinya.. bona pensada ho tastaré!!
Una abraçada

Unknown ha dit...

Ohhh que bo! Mencanten aquests aperitius que a més són fàcils de fer! Jo li treuré la pinya ja que sóc alèrgica!

Cristina ha dit...

Gràcies per tots els vostres comentaris. Teniu raó, és una amanida ben senzilla de fer i que ve molt de gust. Al presentar-la en bols petits cundeix molt i queda més elegant

ISABEL ha dit...

Hola Cristina :
Acabo de fer una passejada per el teu blog.
El trobo interesant.
Me l'apunto a blogs que segueixo.
Una abraçada
ISABEL