dimarts, 16 de gener de 2018

Ulleretes de formatge i carbassó


Aquesta és la recepta que l'Èlia presentarà demà, a classe de castellà, davant de tots els companys.


Quan em va dir que havia de preparar una recepta em va venir a la memòria aquestes ulleretes que l'Ascen havia fet per Nadal i que van tenir molt èxit. A l'Èlia el tema del carbassó no li va fer massa gràcia, però aprofitant que venia l'avi a dinar i que prepararia ella el pica-pica, la va motivar i de seguida es va posar el davantal, rentar les mans i a cuinar sigui dit.


Quan van sortir del forn ja estava nerviosa per tastar-les i en un moment que em vaig girar ja la tenia a la boca, li van agradar tant que si no vigilo se les menja totes!!!!

Ingredients:
  • 1 base de pasta de full
  • 1 carbassó
  • 1 terrina de formatge d'untar (Philadelphia)
  • 2 cullerades de maionesa
  • 1 ou
Preparació:
  1. Tallar el carbassó a làmines fines amb una mandolina o un pelador.
  2. En un bol barrejar el formatge amb la maionesa.
  3. Estendre la base de pasta de full i untar-la amb la barreja de formatge.
  4. Cobrir tota la base amb una capa de carbassó.
  5. Enrotllar per cada cantó fins a la meitat i deixar a la nevera uns 30 minuts abans de tallar.
  6. Pintar amb ou batut.
  7. Tallar a rodanxes d'un dit de gruix i posar en una safata de forn, sobre de paper sulfuritzat.
  8. Coure al forn, preescalfat a 210º, uns 25 minuts.
  9. Deixar refredar.
Us deixo un enllaç on podeu veure un vídeo i entendreu millor com fer-ho.