dijous, 4 d’agost de 2016

Albergínia blanca amb formatge de cabra i melmelada de nectarina


Amb les albergínies blanques que ens van regalar en Jordi i la Mònica i les nectarines, obsequi de Fruites Núria de Ventalló, he preparat aquest acompanyant per a les hamburgueses d'avui dinar.

A mi no m'agrada massa l'albergínia, la trobo amargant i no m'acaba de fer el pes, però aquesta varietat blanca no té res a veure, és més carnosa i més dolça, m'ha agradat molt.
Això que els amics tinguin hort és tot un luxe!!


Ingredients:
  • Albergínies
  • Rulo de formatge de cabra
  • Melmelada de nectarina (o de tomàquet o de la que tingueu)
  • Oli i sal
Preparació:
  1. Tallar les albergínies a rodanxes d'un centímetre, salar i deixar suar en un colador durant mitja hora.
  2. Assecar amb paper absorbent.
  3. Coure les albergínies en una paella amb una mica d'oli i col·locar-les en una safata per anar al forn.
  4. Sobre de cada rodanxa posar-hi un tall de formatge de cabra i posar a gratinar al forn
  5. Abans de servir posar una culleradeta de melmelada. 

1 comentari:

Sussi Aracuina ha dit...

Quina bona combinació , són boníssimes les albergínies blanques!