dimarts, 17 d’agost del 2010

Amanida "grega"


Com podeu veure a casa meva a l'estiu cada dia hi ha tomàquet, una de les amanides que agrada més als meus fills és aquesta que nosaltres anomenem grega.

Aquesta vegada l'he fet amb tomates del pebrot, són uns tomàquets molt carnosos i allargats que tenen forma de pebrot amb un toc una mica dolç i fantàstics per fer amanits. Aquesta varietat només la trobo quan vinc a l'Empordà. Com que em vaig oblidar de fer la foto poso aquesta que he trobat a internet.

Ingredients:

  • Tomàquets per amanir
  • Formatge fresc
  • Pinyons
  • Olives negres
  • Salsa pesto

Preparació:

Aquesta vegada no calen moltes explicacions, tallar el tomàquet i el formatge i barrejar-ho amb les olives i els pinyons, amanir amb una mica de sal i la salsa pesto. Deixar-ho una estoneta a la nevera perque estigui fresquet. A casa nostra és imprescindible tenir un bon bocí de pa, el suquet que queda a la safata és fantàstic!

4 comentaris:

mercè ha dit...

A l'estiu ets la reina del tomàquet!, a mi de petita em deien el grill de la casa...Aquesta mena de tomèquet no la coneixia,veus?, sempre s'aprèn alguna cosa, avui ja puc anar a dormir!una abraçada!

La cuina vermella ha dit...

Aquests tomàquets, els del pebrot son uns dels nostres preferits, llueixen hermosos i son boníssims.
La teva amanida grega amb pesto és boníssima i molt original. Un petó.

Visc a la Cuina ha dit...

Quina amanida més impressionant, i amb el pesto, ha de ser boníssima!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Cristina; El "post" que he penjat sobre els tomàquets de Montserrat, també n'hi havía de pebrot, un molt bon tomàquet aquest també, no és d'extranyar que t'ho oblidessis de fer la fotografía...
Que vagi de gust Cristina¡¡:-D