dimecres, 21 d’agost del 2013

Olives arrebossades - 80 anys pare!


Ahir el meu pare va fer 80 anys i vem celebrar-ho a Gaüses amb un sopar familiar que vem preparar en Jordi i jo, pica-pica, fideuà i pastís d'aniversari, tot digne del millor restaurant del món.
Us deixo un recull de fotografies del que va ser el sopar.
 
 
 Les olives arrebossades han estat el gran descobriment de l'estiu, fa uns dies ho vaig trobar al bloc Destapa't i em van cridar l'atenció. Una tapa ben senzilla que a part de bona serveix per decorar la taula i que tant agrada a grans com a petits.
 
Ingredients:
  • Olives verdes farcides
  • Ou
  • Farina
  • Farina de galeta
  • Oli
  • Broxetes
Preparació:
  1. Passar les olives encara humides per farina, ou i farina de galeta.
  2. Fregir-les amb oli ben calent.
  3. Punxar-les amb una broixeta i servir ben calent.
     

2 comentaris:

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Quin super menú! Les olives arrebossades és una de les entrades que tenim pendents de fa dies, quin descobriment, eh?
Per molts anys al pare!
Petons
Sandra

La Cuina de l'Olga ha dit...

Moltíssimes felicitats al teu pare!!!! Quin goig poder-ho celebrar amb aquest menú!!!
Les olives arrebossades....."un puntasso"!!!!
petons,
Olga