dissabte, 6 de febrer del 2010

Col disfressada


Aprofitant que s'acosta el Carnaval a casa hem disfressat la col convertint-la en un magnífic pastís recepta de la meva tia Roser, una manera divertida de fer menjar col a la canalla i als que no ho som tant però necessitem disfressar la verdura.


Aquest plat és ràpid de preparar i surt molt econòmic, no hi ha excusa per no provar-ho.

Ingredients:

  • 1 col
  • salsa de tomàquet
  • sal


Preparació:
  1. Netejar i tallar la col.
  2. Bullir-la amb aigua amb sal fins que estigui cuita. Jo ho faig a l'olla a pressió durant 5 minuts.
  3. Escorre-la en un colador apretant amb una espàtula per que tregui tota l'aigua.
  4. Tombar-la en una safata.
  5. Posar per sobre la salsa de tomàquet bén calenta.
  6. Decorar amb tomàquets xerrys.
  7. Servir-ho a porcions com un pastís.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

je je je... molt adequat per la setmana de carnestoltes, visca les disfresses!
Feta així, segur que fins els més anti verdures es menjarien un bon plat de col ;)

ANNAFS ha dit...

Segur que aquesta és una bona disfressa per la col, perquè se la mengin els nens.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Té que estar molt bo, encara que no em fa falta disfrassar.la, m' agrada de totes maneres i als nens si disfrassada.