Els CriJoArMaEl us desitgem molt bones i dolces festes!!!!
La recepta és de l'anunci de Buitoni, mireu-vos-el per veure com es fa, segur que jo no ho explico tan bé.
Ingredients:
- 2 làmines rodones de pasta de full
- nocilla o nutela o ....
- 1 ou
- sucre de llustre
Preparació:
- Unteu una base de pasta de full amb la xocolata.
- Cobriu amb l'altra base.
- Amb un got feu un cercle al centre, sense arribar a tallar.
- Dividiu la base en 16 parts fent talls des de la marca del got i fins a l'extrem de la base.
- Enrotlleu de dos en dos tal i com es veu al vídeo.
- Pintar amb ou batut.
- Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 20 minuts.
- Decorar amb sucre de llustre.
1 comentari:
Preciós! Un estel preciós!
Petonets i....feliç 2017!
Olga
Publica un comentari a l'entrada