dilluns, 14 de setembre del 2009

Creps

Finalment he trobat un forat per penjar les receptes acumulades durant tot l'estiu.
Aquestes creps els va fer el Marcel el dia de la Festa Major de Gaüses, ja fa dos anys que ell i una amiga seva fan una paradeta a la plaça i venen creps mentre es fa una cantada d'havaneres. La veritat és que tenen molt d'èxit i es treuen uns calerons que els van molt bé.

Ingredients per 8 creps:
  • 250 gr de farina
  • 4 ous
  • 1/2l de llet
  • 1 cullerada d'oli
  • un pessic de sal
  • mantega
  • xocolata per untar i/o pernil dolç i formatge

Preparació:

  1. En un bol posar la llet, els ous, la farina, l'oli i la sal.
  2. Barrejar amb un batedor elèctric i deixar reposar a la nevera durant una hora.
  3. Posar a escalfar una paella amb una mica de mantega i quan estigui molt calenta posar un cullerot de la pasta de creps. Ha de quedar una capa molt fina que cobreixi tot el cul de la paella.
  4. Girar amb l'ajuda d'una espàtula i untar la crep amb la xocolata o amb el pernil i formatge.
  5. Plegar-ho en forma de triangle i retirar-ho del foc.
  6. I en aquest cas pagar dos euros al cuiner.


1 comentari:

Mercè ha dit...

Cristina, quin fill més espavilat que tens!! :)
Les crepes és una de les moltes receptes que encara tinc pendent de penjar al meu blog! ;)
Petons!