Avui hem celebrat la XXIV calçotada a Castellbell i El Vilar amb tota la colla. Després de tants anys ho tenim ben apamat, 700 calçots amb salsa casolana, botifarres i carn a la brasa, un bon assortit de postres que cada família fa a casa, i per acabar cafè i xerinola fins que el sol comença a amagar-se rera la muntanya. Aquest any fins i tot hem tingut un concert de castanyoles!!!
Ahir el motlle de silicona em va jugar una mala passada, quan l'anava a posar dins del microones se'm va doblegar i la mitat de la massa va caure per sobre del marbre. Per un moment casi que tiro la resta a l'aigüera, però per sort vaig decidir tirar endavant amb la meitat del pastís, si no sortia bé sempre estava a temps de tirar-lo. El resultat fantàstic!!!
La recepta és de la pàgina Gastronomia&cia i no conté gluten.
Ingredients:
- 350 gr de formatge d'untar (tipus philadelphia)
- 250 gr de iogurt grec
- 85 ml de llet
- 4 ous
- 40 gr de Maizena
- 150 gr de sucre
- mantega per untar
Preparació:
- En un bol posar el formatge, el iogurt i la llet i amb una batedora elèctrica barrejar fins que quedi ben integrat tot.
- Afegir els ous, la maizena i el sucre i triturar, ha de quedar una massa molt líquida.
- Tapar amb film i deixar reposar a la nevera un mínim de mitja hora.
- Untar amb mantega un motlle de silicona i abocar-hi la massa.
- Coure al microones entre 30 i 35 minuts. Deixar reposar 5 minuts amb la porta del microones tancada i comprovar que estigui cuit.
- Deixar refredar i servir ben fresc. Jo l'he acompanyat d'un coulis de maduixes.
No puc fer pastissos de formatge perquè a casa no agraden....però jo vaig guardant receptes igualment! Aquesta teva me la quedo!
ResponEliminaPetonets,
Olga