dimarts, 14 de març del 2017

Bacallà fresc gratinat


Estem a Quaresma, i el bacallà se'ns presenta a tots els súpers de formes diverses, salat, esqueixat, fresc..  Divendres ens vem deixar seduir pel bacallà fresc que ens recomanava la peixatera i em va agradar la recepta que vaig trobar al blog Cuina saludable, ràpida, senzilla i molt bona manera de cuinar el bacallà. Jo vaig substituir el parmesà per formatge emmental que és el que tenia a casa.

Ingredients:

  • 1 bacallà net d'espines i tallat a filets
  • salsa de tomàquet 
  • maionesa amb all
  • picada d'all i julivert
  • formatge ratllat
  • sal i pebre
Preparació:
  1. Cobrir la base d'una safata de forn amb salsa de tomàquet.
  2. Per sobre repartir la picada d'all i julivert.
  3. Assecar els lloms de peix amb paper absorbent, salpebrar-los i posar sobre del tomàquet.
  4. Napar el peix amb la maionesa.
  5. Cobrir amb el formatge ratllat.
  6. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 8-10 minuts.

1 comentari: