Estem a Quaresma, i el bacallà se'ns presenta a tots els súpers de formes diverses, salat, esqueixat, fresc.. Divendres ens vem deixar seduir pel bacallà fresc que ens recomanava la peixatera i em va agradar la recepta que vaig trobar al blog Cuina saludable, ràpida, senzilla i molt bona manera de cuinar el bacallà. Jo vaig substituir el parmesà per formatge emmental que és el que tenia a casa.
- 1 bacallà net d'espines i tallat a filets
- salsa de tomàquet
- maionesa amb all
- picada d'all i julivert
- formatge ratllat
- sal i pebre
Preparació:
- Cobrir la base d'una safata de forn amb salsa de tomàquet.
- Per sobre repartir la picada d'all i julivert.
- Assecar els lloms de peix amb paper absorbent, salpebrar-los i posar sobre del tomàquet.
- Napar el peix amb la maionesa.
- Cobrir amb el formatge ratllat.
- Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 8-10 minuts.
MMmm...que bo! Quin bon sopar!
ResponEliminaPetonets,
Olga