dimecres, 22 d’abril del 2015

Feliç Sant Jordi - Mousse de xocolata


Els CriJoArMaEl us desitgem un feliç i dolç Sant Jordi, per això he preparat aquestes roses tant i tant dolces.

Com us vaig prometre la recepta és del blog Visca la cuina, una mousse ben fàcil i ràpida de preparar que ha servit de postres per a celebrar el sant del Jordi.

Ingredients:

  • 150 gr de xocolata per fondre
  • 2 fulles de gelatina
  • 50 gr de sucre
  • 300 ml de nata per muntar
  • 100 ml de llet
Preparació:
  1. Posar a hidratar la gelatina en aigua freda.
  2. Trossejar la xocolata ben petitona.
  3. Semi muntar la nata.
  4. Posar al foc la llet, Quan arrenqui el bull retirar i dissoldre-hi la gelatina ben escorreguda.
  5. Afegir-hi la xocolata i el sucre, remenar fins que la xocolata s'hagi fos.
  6. Afegir-hi la nata semi muntada i remenar fins que quedi ben incorporada.
  7. Posar en gotets o copes i deixar refredar un mínim de dues hores a la nevera.

5 comentaris:

  1. Quina mousse més ben presentada, perfecte per demà!

    ResponElimina
  2. Una presentació de 10!!!!
    Feliç Sant Jordi!!

    ResponElimina
  3. Aquestes roses devien fer flipar als nens!!!!!!
    Molt original
    Petons

    ResponElimina

  4. Cristina; Una bona manera de celebrar el Sant Jordi amb aquestes roses tant i tant originals aguantades amb una molt bona mousse.

    Salutacions Cristina¡¡ :O)

    ResponElimina

  5. Cristina; Com a persona escollida "del blog al plat" que ho fa la Mercé de; Destapant Cassoles, si et sembla bé, en el meu blog trobaràs una P.D. a veure que et sembla, si et sembla bé, passa la veu i algún enllaç si ho veus convenient.
    Salutacions de nou Cristina¡¡ :O)

    ResponElimina