Els CriJoArMaEl us desitgem un feliç i dolç Sant Jordi, per això he preparat aquestes roses tant i tant dolces.
Com us vaig prometre la recepta és del blog Visca la cuina, una mousse ben fàcil i ràpida de preparar que ha servit de postres per a celebrar el sant del Jordi.
- 150 gr de xocolata per fondre
- 2 fulles de gelatina
- 50 gr de sucre
- 300 ml de nata per muntar
- 100 ml de llet
Preparació:
- Posar a hidratar la gelatina en aigua freda.
- Trossejar la xocolata ben petitona.
- Semi muntar la nata.
- Posar al foc la llet, Quan arrenqui el bull retirar i dissoldre-hi la gelatina ben escorreguda.
- Afegir-hi la xocolata i el sucre, remenar fins que la xocolata s'hagi fos.
- Afegir-hi la nata semi muntada i remenar fins que quedi ben incorporada.
- Posar en gotets o copes i deixar refredar un mínim de dues hores a la nevera.
Quina mousse més ben presentada, perfecte per demà!
ResponEliminaUna presentació de 10!!!!
ResponEliminaFeliç Sant Jordi!!
Aquestes roses devien fer flipar als nens!!!!!!
ResponEliminaMolt original
Petons
ResponEliminaCristina; Una bona manera de celebrar el Sant Jordi amb aquestes roses tant i tant originals aguantades amb una molt bona mousse.
Salutacions Cristina¡¡ :O)
ResponEliminaCristina; Com a persona escollida "del blog al plat" que ho fa la Mercé de; Destapant Cassoles, si et sembla bé, en el meu blog trobaràs una P.D. a veure que et sembla, si et sembla bé, passa la veu i algún enllaç si ho veus convenient.
Salutacions de nou Cristina¡¡ :O)