dilluns, 20 d’abril del 2015

Crespells de patata


20 d'abril, dia del blog al plat, i aquest mes el protagonista és el blog Visca la cuina. Aquesta iniciativa de la Mercè de Destapant cassoles és genial, a part de conèixer blogs nous fa que t'endinsis en el blog protagonista per remenar, provar i triar la recepta que més s'adapta al moment, als teus gustos, als ingredients que tens a casa.... En aquesta ocasió l'he regirat de dalt a baix, m'ha costat decidir-me, la Maria Àngels té publicades un munt de receptes, i finalment m'he decidit per aquests crespells de patata que es fan en un moment i que han agradat molt als meus fills. M'he guardat una segona recepta que faré per Sant Jordi.

Ingredients:
  • 4 patates mitjanes
  • 4 cullerades soperes de farina
  • 4 cullerades soperes de llet
  • 2 cullerades soperes de Maizena
  • 1 sobre de llevat
  • 1 ou
  • oli per fregir
  • sal i pebre
Preparació:
  1. Posar a bullir les patates pelades i tallades a trossos regulars.
  2. Un cop estiguin ben cuites retirar del foc i aixafar amb una forquilla.
  3. Afegir les farines, el llevat, la llet i l'ou i remenar fins aconseguir una massa consistent.
  4. Salpebrar la massa.
  5. Posar a escalfar oli i quan estigui ben calent anar-hi posant cullerades de la massa. Coure pels dos costats.
  6. Deixar sobre paper absorbent per eliminar l'excés d'oli.


6 comentaris:

  1. Uy me l'apunto fàcil i quina pinta!!!

    ResponElimina
  2. doncs em sembla una recepta senzilla i molt ben pensada. Segur que alguns dia
    la faig!, merci Cristina!

    ResponElimina
  3. Aquests crespells són ben senzills i tens tota la raó: als nens els encanta, gràcies per escollir una recepta del meu blog i fer-ne la teva versió! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Tens raó...ha costat decidir-se. Han d´estar molt bons aquests crespells. S'assemblen als bunyols.

    ResponElimina
  5. Caram...són com els bunyols de bacallà que feia la meva àvia però sense bacallà.
    Que bons!!!!
    Bona tria.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  6. alaa quina pintassa que tenen no?? no ho havia vist mai això!! bona proposta per menjar patata! petons

    ResponElimina