dilluns, 6 d’abril del 2015

Cruixent de pa d'àngel i Nutela (Mona de Pasqua)


Aquest any les mones de Pasqua han estat molt diferents, la falta de temps i de forn han fet que improvisés aquest cruixent de xocolata fet amb pa d'àngel (oblees) i Nutela que em va explicar la Núria a la calçotada i que em guardava per a alguna ocasió especial. 
No hi ha excusa per fer aquest pastís, amb un plat, un ganivet, un pot de Nutela, un paquet de pa d'àngel i una nevera n'hi ha prou per tenir aquest cruixent per celebrar el que calgui. I a més si teniu canalla ho poden fer ells sols.


El pa d'àngel el podeu trobar al Mercadona.


Ingredients:

  • 1 paquet de pa d'àngel com el de la fotografia (oblees)
  • 1 pot gran de Nutela
Preparació:
  1. En una safata o un plat posar una primera oblea i untar amb una capa fina de Nutela, cobrir amb una oblea i tornar a untar i així fins arribar a l'alçada desitjada. 
  2. Cobrir tot el pastís i els laterals amb una capa més gruixuda de Nutela, posar a la nevera i decorar al gust.

3 comentaris:

  1. Ideal aquesta mona per els que ens agrada la xocolata.
    A mes super fàcil.
    Una abraçada
    Isabel

    ResponElimina
  2. Què bonica! el típic pastís de huesitos, oi? Jo no el puc fer perquè la meva neboda és al.lèrgica als fruïts secs i la nutella la té prohibida....

    ResponElimina
  3. Seguríssim que has triomfat!!! És deliciosa!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina