dimarts, 3 de febrer del 2015

Pastís de patata amb foie gras


Avui l'Arnau ha aprovat l'examen de conduir i ho hem celebrat amb un sopar adequat per a l'ocasió. Tot i que està dedicat a l'Arnau ell s'ho ha perdut, aquesta setmana no està a casa, així que bon profit!!

Aquest plat el feia la meva mare molt sovint, és ràpida, fàcil, barata i molt bona, us recomano que la tasteu. L'Èlia, que primer em deia que no en volia, m'ha demanat que demà en féssim amb una altra forma, jejeje!!!

Ingredients:

  • puré de patates espès 
  • 1 pot de foie gras
  • 1 cullerada de mantega
  • formatge ratllat
Preparació:
  1. Preparar un puré de patata espès, jo per anar ràpid l'he fet de sobre.
  2. En un bol que pugui anar al microones poseu el foie gras i la mantega i escalfeu durant un minut i  remeneu. Si encara no s'ha fos del tot poseu-ho una altra vegada al microones, no us passeu que es cremaria el foie gras.
  3. Muntar el plat fent una capa de puré, una de foie gras, una de puré i acabeu amb formatge ratllat. 
  4. Ho podeu gratinar.

4 comentaris:

  1. oohhh que booo!!! m'encanta aquesta combinació! petons

    ResponElimina
  2. Deu ni do! Puré amb foie gras, quina delícia! De luxe! una abraçada guapa!

    ResponElimina
  3. jijijij m'encanta la forma de L :)
    patat i foie gras, èxit assegurat.

    ResponElimina
  4. Les receptes de les mares.....són les millors!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina