Avui l'Arnau ha aprovat l'examen de conduir i ho hem celebrat amb un sopar adequat per a l'ocasió. Tot i que està dedicat a l'Arnau ell s'ho ha perdut, aquesta setmana no està a casa, així que bon profit!!
Aquest plat el feia la meva mare molt sovint, és ràpida, fàcil, barata i molt bona, us recomano que la tasteu. L'Èlia, que primer em deia que no en volia, m'ha demanat que demà en féssim amb una altra forma, jejeje!!!
- puré de patates espès
- 1 pot de foie gras
- 1 cullerada de mantega
- formatge ratllat
Preparació:
- Preparar un puré de patata espès, jo per anar ràpid l'he fet de sobre.
- En un bol que pugui anar al microones poseu el foie gras i la mantega i escalfeu durant un minut i remeneu. Si encara no s'ha fos del tot poseu-ho una altra vegada al microones, no us passeu que es cremaria el foie gras.
- Muntar el plat fent una capa de puré, una de foie gras, una de puré i acabeu amb formatge ratllat.
- Ho podeu gratinar.
oohhh que booo!!! m'encanta aquesta combinació! petons
ResponEliminaDeu ni do! Puré amb foie gras, quina delícia! De luxe! una abraçada guapa!
ResponEliminajijijij m'encanta la forma de L :)
ResponEliminapatat i foie gras, èxit assegurat.
Les receptes de les mares.....són les millors!!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga