Dissabte l'Èlia estava de filla única i va tenir l'honor d'escollir el dinar: de primer macarrons, de segon calamars a la romana i de postres iogurt amb xocolata. Com a bona mare que sóc el desig es va fer realitat i la nostra princesa ho va agrair.
Els calamars fets a casa no tenen res a veure amb els que venen congelats, així que aprofitant que anava al mercat vaig passar per la peixateria i vaig comprar un parell de calamars.
Ingredients:
- tubs de calamars
- farina
- 2 ous
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 3 cullerades de cervesa
- colorant
- sal
- oli per fregir
Preparació:
- Rentar bé els calamars i tallar-los a rodanxes no molt gruixudes.
- En un bol batre els ous amb una mica de sal.
- A continuació afegir-hi la cervesa (també es pot fer amb sifó), el llevat, 3 cullerades de farina i si voleu una mica de colorant. Remeneu bé amb un batedor de mà. Si us queda massa líquida aneu afegint farina. Quan tingui una consustència espessa deixeu reposar.
- Saleu els calamars i enfarineu-los amb una mica de farina.
- Passeu els calamars per la barreja de farina i ou, deixant que quedin ben impregnats i fregiu en oli ben calent.
Llesta l'Elia!!! què bons que són els calamars a la romana!!!!
ResponEliminaQuina reina! Saps que a casa moltes vegades després dels macarrons venien calamars...el millor del món!
ResponElimina