Avui hem celebrat el sant de l'Arnau i com a aperitiu he fet aquestes llengües de carbassó arrebossades amb farina de galeta i formatge que han agradat molt.
Són molt fàcils de fer i al coure-les al forn no tenen gens d'oli. Fantàstic com a aperitiu o acompanyament de qualsevol plat.
La recepta l'he tret de la pàgina Charhadas.
Ingredients:
- 2 carbassons mitjans
- 1/2 tassa de farina de galeta
- 1/2 tassa de formatge parmesà ratllat
- 1 gra d'all
- 1 ou
- sal
Preparació:
- Barrejar la farina de galeta amb el formatge i l'all tallat molt petitó i deixar reposar.
- Tallar el carbassó a làmines primes. Jo ho he fet amb una mandolina i així totes tenien el mateix gruix. Si no us voleu complicar tant la vida talleu-lo a rodanxes.
- Batre l'ou amb una mica de sal.
- Arrebossar el carbassó, primer amb l'ou i després amb la barreja de farina i formatge.
- Col·locar les llengües en una safata de forn sobre de paper sulfuritzat (el de forn).
- Coure al forn, preescalfat a 220º, durant 15 minuts o fins que quedin daurades.
- Servir calent.